004 0251 416 888

Eurogenetic este o societate cu o experiență de 20 ani în distribuția, transportul și livrarea en gross și en detail de carburanți auto (motorină, benzină, G.P.L.). În prezent societatea noastră livrează produse de cea mai înaltă calitate (motorină, benzină, G.P.L.- produse de Rompetrol) la cele mai bune prețuri.

Livrările en gross se fac direct din depozitele furnizorilor Rompetrol Downstream sau cu autocisternele noastre direct la sediul sau punctul de lucru al clientului. Transportul și livrarea de carburanți auto se face cu autocisterne specializate și avizate metrologic si legal astfel:

livrarea de carburanți (benzină, motorină) se face cu autocisterne moderne tip MAGYAR cu sisteme de livrare și imprimante electronice pentru orice cantitate în funcție de comanda clientului;

livrarea de G.P.L. se face cu autocisterne autorizate cu ceas

 

Livrările en detail se fac astfel:

• motorină, benzină, G.P.L. – 7 stații mixte de vânzare carburanți situate în Craiova (3), Balș, Drăgășani, Iancu Jianu, Câinenii Mari;

• G.P.L. – 63 stații situate în Oltenia și Muntenia.

 

Din anul 2011, Eurogenetic operează un depozit de JET A1 pe Aeroportul Craiova, asigurând tot necesarul de combustibil de aviație pentru toate aeronavele care decolează și aterizează pe Aeroportul Craiova.

De asemenea, societatea noastră oferă spre operare stații mobile de motorină sau stații de incintă cu capacitate de 9 000 litri – 18 000 litri, către societăți agricole, de producție, de transporturi sau de construcții. Eurogenetic va instala în locația propusă de dumneavoastră stația mobilă, se va ocupa exclusiv de aprovizionarea acesteia, întreținerea și reparația acesteia, iar societatea dumneavoastră este cea care o va opera.

 

Copyright EUROGENETIC S.R.L.    Toate drepturile rezervate