004 0251 416 888

In Compania noastra, oamenii sunt intotdeauna pe primul loc. Profesionalismul lor si satisfactia muncii stau la baza dezvoltarii Companiei.

 

EUROGENETIC a acordat, inca de la crearea sa, in anul 1994, o atentie speciala constituirii unei pepiniere proprii, a unei rezerve de specialisti care sa fie promovati pe posturi corespunzatoare din cadrul societatii.

 

In acest fel, numerosi angajati care aveau sau si-au completat pe parcurs studiile necesare, care au capatat experienta profesionala, si-au insusit standardul corporativ, au dovedit atasament si loialitate fata de EUROGENETIC si care au aratat ca doresc sa-si construiasca o cariera in cadrul societatii noastre, au fost promovati in functii superioare.

 

Cea mai mare parte a specialistilor promovati atat din cadrul statiilor de distributie carburanti, cat si din alte segmente de activitate ale societatii, fac parte din generatiile tinere, care lucreaza cu pasiune, talent, satisfactie profesionala si mandrie corporativa pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare ale Companiei.

 

EUROGENETIC se mandreste cu colectivul sau si va continua sa acorde o atentie permanenta angajarii, instruirii si formarii de tineri specialisti de valoare, cultivarii si incurajarii creativitatii, initiativei si cresterii contributiei lor la dezvoltarea Companiei.

 

Copyright EUROGENETIC S.R.L.    Toate drepturile rezervate